ALPARSLAN TÜRKEŞ'İ ANMA ETKİNLİKLERİ

ALPARSLAN TÜRKEŞ

Kayseri'de, MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş vefatının 15. yılında düzenlenen çeşitli etkinliklerle anılıyor. Anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tiyatro gösterisine büyük ilgi gösterildi.

İl Özel İdaresi'nde sahnelenen ve ülkücü bir şehidin hayatının anlatıldığı tiyatro gösterisine MHP İl Başkanı Mete Eke, MHP il yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Ülger ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

 Açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Ülger, Türk milletinin bağımsız olarak kıyamete kadar yaşatılması ülküsünün yılmaz bir savunucusu, imanlı bir lideri olan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i aramızdan ayrılışının 15. yılında anıyoruz” dedi.

 Alparslan Türkeş'in Türk-İslam ülküsünün yaşanma ve yaşatılması noktasında önünde hiçbir engel tanımamanın mücadelesini verdiğini ifade eden Ülger, Başbuğ, kurduğu Ülkü Ocakları ile Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk Milletinin geleceğini teminat altına almıştır. Onun hizmeti yıllar sonra daha iyi anlaşılacaktır.

 Bu gün ülkemizin ve dünyanın pek çok yerinde Türkçe konuşan, Türkçe düşünen, umudu Türkçe olanlar varsa bu Başbuğumuzun eseridir. Başbuğ, ülkücü Türk gençliğine özellikle vatanımızın ve milletimizin selameti ve devletimizin bekası için milli kültürümüze sımsıkı sarılması gerektiğini hatırlatmaktadır.

 Kurmuş olduğu Ülkü Ocaklarında bu gün yüz binler onun ülkülerinden, onun ilkelerinden ilham alarak gelecekte kurulacak büyük Türkiye'nin temelini oluşturmaktadır. Başbuğun ektiği ülkü tohumları artık filizlenmiştir.

 Başbuğumuzun evlatları olarak onun aziz hatırasını, onun ülkülerini ve emanetlerini yaşatacağımıza bir kez daha söz veriyoruz” diye konuştu.



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret